SpeelschemaUitslagen bedrijvencompetitie

 
 
 
 Uitslagen 2 november 2019.xls
 
 
Uitslagen 30 november 2019.xls

 
/files/totaal punten 2019 - 2020 (1).xls

 
/files/Planning 14 december 2019 (1).xls

 

Zaterdag 14 december hebben wij het volgende op het menu:


Hollands buffet:

Visplateau van makreel , haring , gerookte forel en salade ( pauze gerechtje )
Stoofschotel van rundvlees ( hachee)                           
Rode kool  
Stoofpeertjes
Boeren gehaktballen                                                        
Gebakken krieltjes
Kleine Karbonaatjes                                                          
Rauwkostsalade / dressing / stokbr​ood

De tijden van het buffet zijn 18.00 uur en 20.00 uur aanmelden kan t/m  12 december
De kosten bedragen € 16,50 p.p

Het buffet word verzorgd door Marcel Lieftink van Mix Catering.
Graag hoor ik uiterlijk 28 oktober of jullie je willen opgeven hiervoor, uiteraard mogen ook evt. supporters of vrienden en kennissen hieraan meedoen.
Mocht je tot 17.30 uur spelen dan staat het buffet klaar vanaf 18.00 uur.
En voor de spelers die tot 20.00 uur spelen kunnen al een voorgerechtje nemen om 18.30 in de pauze en dan vanaf 20:15 uur zal de rest van het buffet klaar staan.
Als er eventueel dieet of allergie wensen zijn dan kan hier rekening mee worden gehouden als dit van te voren aangegeven is.